Dy burra kanë vdekur në përmbytjet që po ashtu kanë detyruar evakuime në shkallë të gjerë në qytetin Australian të Townsville.

Trupat e palëve u gjetën pranë një parku të martën, duke ndjekur atë që është përshkruar si përmbytje “një herë në një shekull” në qytetin verior të Queensland.

Policia  konfirmoi se viktimat ishin dy burra, të moshës 21 dhe 23 vjeç, zhdukjet e të cilëve të hënën kishin çuar në zbulimin e tyre.

Mijëra shtëpi mund të jenë përmbytur, thanë zyrtarët të martën.

Policia nuk dha detaje të mëtejshme për dy vdekjet, përveçse të thoshte se të afërmit e tyre ishin njoftuar.

Të paktën 19 njerëz të gjetur të bllokuar në ujërat e përmbytjeve janë shpëtuar që nga e diela, sipas zyrtarëve të shtetit.

Loading...