Emma Vaston e cila ishte shoqja e ngushtë e Harry Potter në filmat e tij, tani është një vajzë e rritur dhe shumë pasionatepër të mbrojtur të drejtat e grave.

Për momentin Watson është një ambasadore, themeluese e një klubi për libra dhe është duke luajtur në një film të ri.

Këto ndoshta mund t`i keni ditur, mirëpo këto të tjerat ndoshta edhe jo:

1.Emma është sikur personazhi të cilin e ka luajtur në filmat e Harry Potter-it, Hermione.
2.Emma për pak nuk ka mundur të luaj në dy filmat e Harry Potter-it
3.Emma gjatë realizimit të filmave e ka pëlqyer Tom Felton.
4.Emma e përdorë jogën për të ikur nga realiteti.
5.Thashethemet se Emma është ngacmuar në shkollë nuk janë të vërteta.

Loading...