Në Gostivar, është sulmuar një qytetarë nga një person i panjohur. Sulmi ka ndodh me qëllim që i njëjëti të plackitet, pikërisht në afërsi të shtëpisë. I sulmuari, me këtë rast ka marrë lëndimë trupore, kurse në ndihmë i kanë dalë kalimtarët e rastit të cilët e kanë thirrë Urgjencën, për t’i ofruar ndihën e parë mjekësore.
Dëshmiarët okularë kanë pohuar se nuk kanë arritur të identifikojnë sulmuesin. Viktima e rastit në fjalë ka thënë se e kanë goditur nëpër trup dhe në kokë, duke e lënë pa ndjenja, kurse me këtë rast ia kanë marrë 2.000 euro.

(Foto: Arkiv)

Loading...