Liderët opozitarë kanë mbajtur një takim, sic e kanë quajtur, urgjent, në zyrat e AAK’së

Pas përfundimit të takimit, Visar Ymeri, Shpend Ahmeti, Ramush Haradinaj, Fisnik Ismajli e zyrtarë të tjerë kanë dalë nga selia e AAK’së dhe janë nisur drejt sheshit kryesor në kryeqytet

Bashkë me ta, sheshit i janë drejtuar edhe protestuesit.

Gjatë rrugës, protestuesit po thërrasin “Poshtë Zajednica” dhe “Isa Hasha Esat Pasha”.