Komisioneri për Zgjeri të BE-së, Johannes Hahn në rrjetin social “Twitter” shkruan se ka pasur bisedë me rëndësie të veçantë me kryetarin e OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoskin.

“Isha shumë i qartë se ratifikimi i marrëveshjes së Prespës duhet të finalizohet shpejtë dhe pa asnjë pengesë. E përgëzova angazhimin e tij që të mos e pengojë procesin në Kuvend. Integrimeve të BE-së i nevojitet opozitë konstruktive”, shkruan Hahn./Telegrafi/

Johannes Hahn

@JHahnEU

Useful talk w @VMRO_DPMNE leader @MickoskiHM @EPP . I was crystal-clear that ratification of Agreement must now b finalized fast, without any obstacle. I welcome his commitment not to obstruct procedure in Parliament. integration needs a loyal opposition!