Komisionari për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë i Bashkimit Evropian, Johannes Hahn ka uruar Maqedonisë e Veriut me rastin e nënshkrimit të protokollit për anëtarësim në NATO.

“Urime Maqedonisë së Veriut”.

“Kjo i kontribuon paqes dhe stabiliteti në Ballkanin Perëndimor dhe më gjerë”, ka shkruar ai në Twitter.

Loading...