Mbrëmë është mbajtur debati në Pressing në T7 për Gjykatën Speciale dhe vrasjet e pasluftës.
Në këtë debat ishin të ftuar Berat Buzhala, Arianit Koci, Gani Geci e Nasim Haradinaj.

Debati më i ashpër është zhvilluar mes këtyre dy të fundit.

Në një moment, Nasim Haradinaj ka zbuluar detaje nga paratë që ka pranuar nga Ahmet Krasniqi.

Ndiqeni videon më poshtë për më shumë.