Ngadhnjim Mehmeti
Edhe po të quhej protesta Anti-BDI, ata do ishin në rendin e parë të protestës!

Edhe kjo qeveri si ajo e kaluara vazhdon flirtin me nëntokën e kazinove e parave të pista dhe subvencionon kancerin në këtë shoqëri. Hipokrizia më e madhe është se edhe në këtë protestë i shohim surratet e politikanëve të pushtetit, fajtorët kryesorë për këtë gjendje, që janë njësoj si vrrasësi që të vret natën dhe të vjen në varrim ditën.

Çelsi i suksesit: mikun mbaje afër, “armikun” edhe më afër!

#Hypocrosy #Bullshit