Protestuesit si duket nuk besuan që një veturë kaq e mirë mund të jetë e deputetëve të cilëve po mundohen tu dalin në krahë.

Në protestën që ka ndodhur jashtë Kuvendit, ku janë përdorur mjete të ndryshme, si gurë e koktej molotovi, ata kanë dëmtuar edhe automjetet që kanë mundur në oborr të Kuvendit si dhe automjete të Policisë.

Raportohet se vetura është e njërit nga deputetëve të opozitës, më saktësisht e Haxhi Shalës nga NISMA për Kosovën