Një i moshuar ka tentuar që të vjedhë një makinë e cila ishte e ndaluar, ndërsa kishte vënë re se dyert e saj ishin lënë të hapura.

Por duket se pasi ka hapur derën e pasagjerit, ai është përballur me një surprizë të cilën me siguri nuk ia kishte pritur mendja. Siç shihet edhe nga pamjet, në makinë kishte njerëz të cilët e kishin vënë re qëllimin e tij dhe ishin duke e filmuar.

Për të dalë nga situata i moshuari nga Morocco, kur i ka parë ata, ka filluar t’u flasë, për të mos rënë në sy për qëllimin e vërtetë.