Skandal mbi skandal – dje dolën ryshfetxhinj, që ua shesin 5000 € vendin e punës shqiptarëve, dhe prandaj ikën me “bishtin ndër vegë”, ndërsa sot u dëshmuan si kërcënues që, në stilin enverist me autokritikën e njohur komuniste, e detyruan njeriun të dalë ta shajë vetveten që kështu të kënaqet Enveri Ynë! Enverizmi vazhdon! Tash e ka emrin BDI.