Shkëndija ka udhëtuar drejt Turqisë, ku deri më 5 shkurt do të zhvillojë fazën e dytë përgatitore të dimrit. Udhëtimin drejt Antalisë për një fotografi të përbashkët e kanë shfrytëzuar Besart dhe Agim Ibraimi.