Shkëndija është në fund të përgatitjeve në Antalia në prag të vazhdimit të kampionatit. Agim Ibraimi do të jetë një prej lojtarëve që duhet tia lehtësojë rrugën Shkëndijës për ta fituar titullin.

“Ibra” shkëlqyeshëm është adaptuar në ekipin e Qatip Osmani dhe që në testet e para tregoi se do të jetë përforcim i madh.

“Përgatitjet janë në fund. Jemi të përgatitur për atë që na pret në periudhën e ardhshme, duke besuar se qëllimet mund të arrihen”, porositi Ibraimi nga Antalia./lajm

Loading...