Nje emer i cili veln te veçohet nga aktivitet prezantuese, skenike ne Festivalin tradicional “Këngë Jeho” Strugë, eshte interpretimi fantastik i solistes së super talentuar kumanovare Urata Abazi, e cila ishte pjese e solisteve kumanovarë qe interpretuan potpuri kengesh. Kumanova edhe ne te kaluaren por edhe tani shquhet per nga emrat e kengetareve, sic jane Ismet Vejseli, Naim Latifi, Ismet Bexheti dhe shume te tjere.

Nga video më pshtë, do te mund te ndiqni interpretimin fenomenal te Urata Abazit: