QENAN ALIU

Vmro-Dpmne tani më e ngushtuar nga hapësira e mashtrimeve për të etabluar militantët e saj pankarta me sllogane , kjo parti si duke ka filluar nga mbrëmë krejtësisht të ndryshojë dizajnin e pamjes së tubimeve të tyre. Në vend të slloganeve ata në pankarta mbajnë lartë Ikona kishtare. Nëse ditëve të fundit opinioni po ngulfatet se kush kujt ia ka vjedhur modelin e fushatës dhe slloganet, atëherë dua të theksojë se ngritja e Ikonave kishtare në formë të pankartave në mitingje partake, është plagjiat nga modeli propagandues politik partiak rus dhe poashtu inspirim sërb !

Loading...