Imrani ka nevojë për ndihmën tonë Imrami sot ka ditëlindjen dhe pret nga ju t’ia zgjateni dorën Është 22 vjeçar, që 15 vite vuan nga sëmundja e Epilepsisë mirëpo 3 vitet e fundit gjendja i është keqësuar tejmase, ku sulmet gjatë ditës kanë arritur deri në dhjetë. Kjo gjendje është bërë e papërballueshme për familjen e tij, e sidomos për vëllezërit dhe motrat e tij të vegjël që janë çdo ditë dëshmitarë të këtyre sulmeve dhe gjendjes së tij. Tani terapitë e përdorura ka filluar të mos kenë efekt andaj për të është i nevojshëm operimi i cili duhet të kryhet në Turqi. Spitali atje ka kërkuar 85 000 euro për operacionin e nevojshëm dhe faktit qe prindërit e Imranit janë të papunë dhe këtë shumë pa ndihmën tonë është e pamundur të sigurohet. Nr i xhirollogarisë së familjes Hyseni është: 1406000064423837 “BANKA EKONOMIKE”.
Nr kontakutes i Prindit( Januz Hyseni) 00 377 45/561-546 Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj, ne i’u jemi shumë mirënjohës të gjithë atyre që kanë mundësi për ta ndihmuar Imranin. Luteni Allahun për të, Allahu ju nderoftë të gjithëve!