Ylli nga Shkupi që ndriçoi skenën e madhe të X Factorit në Tiranë, Kanita Suma në një intervistë për Lajm Tv ka shtjelluar planet që I ka për të ardhmen. Ajo para kamerës ka treguar se a do të sjell ndonjë bashkëpumin me ndonjë këngëtar të estradës, dhe se a do të vazhdojë të sjell kënga në gjuhën angleze.