Një gazetar investigativ ganez është qëlluar për vdekje ndërsa po shkonte në shtëpi, pasi një politikan kërkoi ndëshkim kundër tij.

BBC duke u ndalur te mediat lokale thotë se atentatorët ishin me motoçikletë dhe e qelluan tre herë gazetarin Ahmed Hussein-Suale.

Ngjajrja e rëndë ndodhi në kryeqytetin e Accra-s, ndërsa bëhet me dije se gazetari ishte pjesë e rrjetit investigative Tiger Eye dhe se kishte hetuar korrupsionin në ligat e futbollit të Ganës.

Loading...