Në rrjetet sociale janë paraqitur reagime të shumta lidhur me ardhjen e përmendores së Isa Boletinit në një fshat afër Shkupit, si dhe lidhur me informacionet se partia maqedonase në pushtet po ju bën presion administratorëve shqiptarë në Maqedoni që të marrin pjesë në këtë eveniment. Më poshtë u sjellim një fotografi që ilustron revoltën ndaj këtij presioni.