Në rrjetin social Twitter është duke qarkulluar një foto montazh publikuar nga ISIS ,ku shihet presidenti frances i zënë peng.

Ndër të tjera thuhet se do të jetë presidenti viktima e radhës. Shteti Islamik ka nisur një fushatë në rrjetet sociale duke festuar vuajtjet e viktimave francez.

ISIS nuk ndalet vetëm me videon e publikuar,por vazhdon të publikojë foto dhe të kërcënojë. Duket qartë që ushtarët e ISIS mbajnë peng presidentin Hollande.

Ndërkohë që më parë presidenti francez në një deklaratë për mediat bëri përgjegjës shtetin islamik dhuke thënë se tashmë “Jemi në luftë”.