Agjentët e komisariat të Paviës në Itali arrestuan një qytetar maroken të moshës 30-vjeçare me lejë të rregullt qëndrimi,  i akuzuar për tentim vrasje.

23-vjeçarja është transportuar menjëherë në spital dhe mjekët kanë thënë se i duhen të paktën 30 ditë për të marrë veten por nuk ka rrezik për abortim e dy binjakëve.

Në fillim dukeshe si një incident normal trafiku, por më pas ka qenë vetë 23-vjeçarja që ka denoncuar ish te fejuarin duke thënë se ka qenë ai që e ka goditur me veturë sepse ajo vazhdimisht ka refuzuar të abortojë dy binjakët e saj.