Një gjykatë izraelite të dielën vendosi të konfiskojë karrocen e ish të burgosurit palestinez, Adnan Hamarsha.

Adnan Hamarsha i tha gazetarit të PIC-ut se gjykata izraelite ka vendosur të konfiskojë karrocen e tij dhe e urdhëroi atë të paguajë një gjobë prej 70,000 NIS brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Forcat Pushtuese Izraelite disa muaj më parë arrestoi Adnan Hamarshën dhe e konfiskoj karrocen e tij.

Adnan Hamarsha është një ish-i burgosur që ka shërbyer mbi 15 vjet në burgjet izraelite. /Gazetaere.com/