Një mbrëmje të shtunave në klub, mund të vlej për shumë vajza e djem por jo edhe për Luana Vjollcën. Prezantuesja ka zgjedhur që orët e mbrëmjes t’i kaloj në palestër ku po ushtron në mënyrë që të mbajë linjat trupore, këtë ajo e ka treguar përmes një postimi në Instagram. “E dalura ime” ka shkruar moderatorja në diçiturën e fotos ku shfaqet duke ushtruar.

Luana prej disa kohësh ka nisur seriozisht palestrën dhe rezultatet duken mjaft qartë.