Prezantuesi dhe këngëtari i njohur, Ermal Mamaqi i cili shquhet edhe për batuat e tij ka sjellë një të tillë sot.

Ai në llogarinë e tij në Instagram ka postuar një fotografi të tijën ku poshtë saj ka shkruar një nga batuat e tij.

“Njeriu e kupton që është rritur kur mëson se letra e banjos nuk ndërrohet vetë…”, ka shkruar Mamaqi poshtë fotografisë.

1