Një sulmues në Zelandë të Re ka hyrë në xhami duke vrarë 40 vetë dhe duke lënë shumë të plagosur.

Më poshtë gjeni pamje se si sulmuesi duke dëgjuar muzike serbe shkon drejt xhamisë dhe fillon masakrën kundër myslimanëve.