Ish-kryetari i Komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski, në protestën “Drejtësi për Gruevskin” para Gjykatës Themelore Shkupi 1, tha se secili që është fajtor duhet të përgjigjet dhe se është kundër pajtimit.

“Japim mbështetje gjykatësve të drejtë që të lëvizin dhe të thonë “jo” proceseve politike”, tha Jakimovski.