Ivo_IvanovskiMuaji shtator do të ndryshojë ministrin e Shoqërisë informative dhe administratës. Ministri aktual Ivo Ivanovski ka braktisur punën që tani, dhe për RTVM ka deklaruar se do të angazhohet në një kompani private dhe se edhe me këtë punë do të ketë mundësi që të kontribojë për interesat e Maqedonisë.