Një femër që njihet për stilin dhe dukjen e saj, është ajo gruaja e këngëtarit të njohur Ermal Fejzullahut, shkruan “Kosovarja”.

Në çdo paraqitje të saj, asnjë koment nuk përmbush bukurinë që ka Ariana.

Mirëpo kësaj here gjithë këtë ballafaqim për një dukje kaq të veçantë Ariana ia kushtoi shoqeve të saj.

Sigurisht Ermali do ta xhelozojë një gjë të tillë, pasi që nuk është prezent bashkë me gruan e tij. /Kosovarja/