Seanca e “Syrit të Popullit” është tensionuar gjatë dëshmisë së Kadri Veselit.
Veseli ka thënë se nuk e njeh Avni Llumnicën, ndërsa Llumnica i është kundërpërgjigjur se nuk e njeh Veselin si kryetar të Kuevndit.
“Nuk nij që janë gjallë këta pisa”, tha Veseli për anëtarët e Syrit të Popullit, transmeton Express.
Në një moment situata gati sa nuk ka eskaluar dhe është dashur ndëryhrja e policisë për të palandaruar një gjë të tillë.