Natyra është e mbushur me surpriza. Nëse mendoni se i keni parë të gjitha, atëherë gaboheni.

Më poshtë kemi një përzgjedhje të kafshëve vërtetë të pazakonta për të cilat ju ndoshta kurrë nuk keni dëgjuar ose nuk i keni parë më herët:

Derri i veshur me lëkurën e deles

Ky derr u zbulua në mesin e shekullit të 19-të.

Majmuni me hundën interesante

Perandori tamarin

Shikoni të ashtuquajturin “perandor” i cili duket si një burrë i vjetër me mustaqe

Qeni “qimedredhur” nga Venezuela

Ai u zbulua vetëm në vitin 2009, dhe me të vërtetë duket si një qen qimedredhur i mbuluar me qime.