Sa u kuptua lajmi për të, emri i tij u kthye ndër më të përmendurit në vend, ku plotësoi familjen e Shyhretes në të gjitha aspektet.

Është fjala për nipin e tij, Matinin, i cili sa më shumë po rritet aq më shumë po bëhet një fëmijë  i lezetshëm dhe i ndjekur, shkruan Kosovarja.

Kjo është edhe njëra ndër arsyet, që familja e gjerë e tij nuk lë ditë pa e postuar e pa e publikuar.

Kësaj here, ishte e ëma e tij Learta, e cila ndau një imazh të tij në Instagram i cili  se dita ditës  po trashëgon bukurinë nga të gjithë.

Kaq fëmijë të ëmbël dhe të pashëm, që moti estrada nuk ka pasur. Apo? /Kosovarja/