Ecem Baltaci është një prej aktoreve më të njohura turke.

Ajo u bë shumë e suksesshmë sidomos me rolin e saj të ‘Selinit’ në serialin, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Me këtë rol u bë e njohur në publikun turk dhe atë të huaj.

E pas serialit, duket se ajo ka ndryshuar aq shumë sa mezi njihet./ORA