Këto janë emrat e personave të hospitalizuar, 4 prej tyre në gjendje të rëndë, ndërsa shumica prej tyre tashmë janë në gjendje stabile.

Siç njoftoi drejtori i spitalit Hristijan Kostov, ai nuk deshti të zbulojë identitetin e viktimave pasiqë identifikimi i tyre dhe autopsia po vazhdojnë. Të afërmit thanë se nuk do të largoheshin deri sa të marrin informacionet edhe për udhëtarin e fundit nga autobusi që përfundoi në humnerë.

Sipas informatave të fundit nga aksidenti tragjik kanë ngelur të vdekur 13 persona, ndërsa 4 tjerë po luftojnë për jetë.

 1. Nikoll Karanfillovski
 2. Mersem Neziri
 3. Esat Emrulli
 4. Jasmina Stojanova
 5. Betim Ameti
 6. Antonio Antonievski
 7. Alajdin Shabani
 8. Dushan Stefnovski
 9. Lulzim Dalipi
 10. Manuel Trifunovski
 11. Muhamed Shishko
 12. Verica Stojanovska
 13. Serije Mustafi
 14. Aliçe Uzeir
 15. Goran Naumovski
 16. Demira Ali
 17. Seda Jusufi
 18. Jeton Ismaili
 19. Vjollca Ibraimi
 20. Halit Useini
 21. Miçi Fikiri
 22. Jasin Sejfuli
 23. Fikrije Stefan
 24. Jovana Gramatikova
 25. Abaz Kasmi Ferdi
 26. Ilija Ristovski
 27. Dilala Alili
 28. Abdul Ismaili
 29. Lujam Alili
Loading...