Njëri prej banorëve më të njohur në shtëpinë e Big Brother Kika ka thënë se ai do të flinte në shtrat me dikë vetëm për një shumë të madhe parash.

Ditë më parë i ftuar në emisionin “Zonën e Lirë”, Kika i premtonte Arian Çanit se nëse do të ishte Gay, mashkulli i parë që do të donte të shkonte në shtrat do ishte vetë Çani.

Por, sot ai ka deklaruar se do të bëhej gay vetëm nëse në shtrat do të shkonte një person i rëndësishëm i skenës politike në Kosovë dhe ai është Hashim Thaçi.

Për më shumë, dëgjojeni intervistën…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P4JGDWryEZM]

SHPËRNDAJE NË: