Është një mace e re femër në qytet dhe emri i saj është Kim Kardashian West.

Të mërkurën, Kardashian West, 38 vjeçe ktheu kokat e të gjithëve gjatë një paraqitjeje të saj në Paris, teksa ishte e veshur si leopard.

Nëna e tre fëmijëve, ka mbuluar vetëm pjesët intime teksa ka vënë në pah linjat e saja trupore, të cilat ju mahnisin.

Kardashian shquhet për dukjen e saj e cila përkujdeset gjithnjë që të mbajë në formë fizikun e mrekullueshëm.

Për më shumë, shikojini imazhet e saj. /Lajmi.net/