Është e vështirë që ta zbuloni vetëm përmes kësaj fotografie, të bër para katër dekadash, se për këtë bëhët fjalë. Por kur ta merrni vesh se se është Margarita Kadriu do ta shihini se e përbashkëta e kësaj fotografie, shkrepur para 41 vjetësh, dhe ato që bën tash deputetja është bukuria.

E bukur edhe atëherë edhe tash është deputetja e pavarur e cila ishte pjesë e PDK-së por u largua nga ajo për shkak të mosmarrëveshjeve që kishte me këtë subjekt, raporton Magazina.al. Edhe pse, Margarites duket se nuk po i ecë mirë me politikë, nuk mund të thuhet e njejta edhe për biznes.

Ajo qëndron në krye të mediumit “Kosova sot” dhe bashkë me familjen e saj kanë disa biznese të mëdha. Ndryshe, Margarita pos tjerash është nënë dhe ka dy fëmijë një djalë dhe një vajzë.