Robert Berisha dhe këngëtarja nga Shqipëria vijnë bashkë në këngën ‘Vetëm një mesazh’.

Këngëtarja nga Shqipëria, Eli Malaj dhe Robert Berisha kanë sjell këngën e re të titulluar “Vetëm një mesazh”.

Ky projekt i dyshes është realizuar në mënyrë të veçantë me tekst të Avni Qahilit, muzikë dhe orkestrim të Kristi Pashës e me violinë të Mentor Sylejmanit.

Këngën tashmë mund ta gjeni në kanalin, YouTube ku besohet se do të mirëpritet nga publiku.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/kjo-eshte-kenga-me-e-re-e-robert-berishes-ne-bash-625901/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright