Kompenzimi i shtetit nuk na i mbulon dhimbjet dhe vuajtjet që kemi përjetuar këto 16 vite prej kur filloi procesi i montuar gjyqësor kundër nesh. Kështu e fillojnë rrëfimin sopotasit që në vitin 2003 u arrestuan pa faj për humbjen e jetës së 2 ushtarëve të Natos, shkruan Gazeta Lajm.
Zenel Klaiqit i kishte vdekur nëna sa ishte në paraburgim dhe nuk mundi të merr pjesë në vorrim. Këtë moment thotë ai, nuk mund t’ia kompenzojë asgjë. Rrëfimi i plotë në videon më poshtë.