Lufta e Kosovës padyshim do të mbahet mend gjatë në memorien e kombit shqiptar si ndër luftërat më të përgjakshme që ka ndodhur në kohët moderne për popullin tonë. Edhe pse kanë kaluar vite e dekada nga ajo luftë, sërish kujtimet për të janë të freskëta.

Në rrjetin social “Twitter” qarkullon një video nga koha e luftës, ku shihet një vajzë e vogël e quajtur Drenushë, së cilës ia kanë prerë gjymtyrët, por përpos kësaj, edhe ia kanë vrarë babanë dhe nënën. Këto pamje janë vërtetë drithëruese dhe shfaqin edhe njëherë përpara syve të rruzullit tokësor tragjedinë e një kombi dhe krimet e përbindshme të Serbisë në Kosovë.

Embedded video