Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama u ka uruar 7 Marsin të gjithë mësuesve në ditën e festës së tyre.

Në një postim në Facebook, Rama ka publikuar një foto karakteristike, ku në një tabelë është shkruar “Gëzuar 7 Marsin”, duke e shoqëruar me një urim.

“MIRËMËNGJES, dhe GËZUAR DITËN E MËSUESIT”, ka qenë urimi i Ramës.