MBLEDHJE E GRUPIT TE PS – Kryeministri Edi Rama, duke dale pas nje mbledhje te grupit te Partise Socialiste, ku eshte perjashtuar nga kjo parti, deputeti Tom Doshi./r/n/r/nMEETING OF SOCIALIST PARTY – Prime Minister Edi Rama, during a meeting of the parliamentary group of Socialist Party.

Sot PS-ja ka mbledhur kryesinë dhe në të është folur më së shumti për Ministrinë e Jashme, ku Edi Rama mund të jetë ministër i Jashtëm deri në zgjidhjen e ngërçit.

Loading...