Një person mesatarisht ec 245 deri në 295 kilometra në vit.

Për këtë arsye duhet të gjeni këpucë të përsosura dhe të rehatshme për këmbët tuaja – mbi të gjitha që nuk ua dëmtojnë këmbët.

Të gjenit në modë është trendi, por të qenit i shëndetshëm është akoma më trendi.

Më poshtë janë gjashtë llojet e këpucëve që ua dëmtojnë këmbët dhe trupin tuaj.

 

 

Loading...