Këngëtaren Gili e karakterizon një zhanërr i veçantë i muzikës, të cilin e ka ruajtur që nga fillimet e karrierës së saj.

Një meritë për sukses e ka edhe bashkëshorti i saj Ilir Berani, i cili është kujdesur për tekstet e këngëve të cilat e kanë bërë unike Gilin, shkruan Magazina.

Çifti Gili dhe Iliri, ka vite që janë njohur e pastaj edhe janë martuar, ku nga martesa e tyre kanë dy djem Robertin dhe Redonin.

Ne ju njohim me djalin e madh të çiftit Berani, Robertin, i cili është 25 vjeç, ndërsa duket se ai i qendron larg jetës publike.