Rreshteri i ri Omer Emini, adjutant i komandantit të Njësiti për operacione speciale, në ditën e tragjedisë së autobusit afër fshatit Llaskarcë, ditën e tragjedisë me vetëiniiativë është nisur në vendin e ngjarjes për të ndihmuar. Për këtë vullnet të treguar, ai ka marrë lëvdatë publike nga ministrja maqedonase e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, shkruan Gazeta Lajm.

Oficeri i ri Omer Emini, adjutant i komandantit të Njësiti për operacione speciale, në ditën e tragjedisë së autobusit afër fshatit Llaskarcë, ditën e tragjedisë me vetëiniiativë është nisur në vendin e ngjarjes për të ndihmuar dhe në mënyrë aktive ka marrë pjesë në nxjerrjen e viktimave dhe të lënduarëve në aksident. E uroj për guximin dhe sakrificën”, ka shkrur Shekerinska në facebook, duke publikuar edhe fotografinë e Omerit.