Është ndër këngëtaret më të ëmbla dhe më të dashura për publikun.

Mihrije Braha, ndër vite ka qenë një person karizmatik, dhe mjaft e vetëdijshme për atë se çfarë ka ofruar dhe ka bërë, shkruan Kosovarja.

Por, ndonëse vitet e bëjnë të veten, dhe këngëtarja është goxha në moshë, është vërejtur se kohët e fundit ka dejivuar pak me drejtshkrimin e saj.

E gjithë kjo doli në pah, pas një mbishkrimi të saj, kushtuar Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ajo në vend që të shkruajë: “Epopeja e shkruan Epopea, ndërsa UÇK e ka shkruar “Q”. /Kosovarja/