Ky shtet për të vrarë Harun Aliun me shokë, vendos pritë në kulmin e nxehtit. Ndërkaq Nikolla Gruevskin me gjith paratë e vjedhura,drejtësinë dhe sovranitet tonë shtiret se nuk e sheh kur ai ikë si ,,klandestin,, por me veturë me xhama të zi ! (Qenan Aliu)