Një prej portierëve më të mirë në Maqedoni, Igor Aleksovski, ka tërhequr ligamentet në gjurin e djathtë gjatë stërvitjes në Antalia. Pas kontrollimeve shtesë mjekësore është vërtetuar se portieri i FC Shkupi duhet patjetër ti nënshtohet operacionit dhe do të mungojë tetë muaj. Lëndimi i Aleksovskit do të jetë një goditje e keqe për cairasit, të cilët do të jenë pa shërbimet e tij gjatë sezonit pranveror.

Loading...