Mbeta i ngrirë kur mora lajmin për tragjedinë në rrugën Shkup-Tetovë. Nuk kam fjalë për të shprehur keqardhjen e madhe, por vetëm dua të shprehë ngushëllime më të sinqerta në emrin tim dhe familes time për gjitha ata familje që patën humbjen e të afërmive të tyre dhe shërim sa më të shpejtë për gjithë ata që ende luftojnë me dhimbjen! Ky lajm na ka tronditur jo vetëm neve me ata që njohim, por, gjithë diasporën./Faruk Neziri, shef kuzhine me famë botërore nga Çegrani i Gostivarit.