Ka përfunduar takimi që nisi rreth një orë më parë mes Ekipit Negociator me ambasadorët e akredituar në Kosovë.
Pas takimit bashkëkryesuesi i Ekipit Negociator, Fatmir Limaj, ka thënë se ky takim ishte informues gjatë së cilit ambasadorët janë informuar për punën e deritanishme të Ekipit në dialog.

E kur u pyet për taksën, tha se ajo temë është e ndarë nga Ekipi dhe nuk mund të flas për këtë.

Të pranishëm në këtë takim ishin edhe shefja e zyrës së BE-së, Nataliya Apostollova dhe ajo e EULEX-it, Alexandra Papdopoulou.