27-vjeçari Liridon Aliti ka fituar gradën Doktor Shkence (Phd) në Nanoshkencë-Nanoscience.

Ai gjatë ditës së sotme në Universitetin e Kopenhagës me sukses dhe afat rekord mbrojti temën e doktoraturës “Qasje mikrofluide për aplikimet biologjike duke përdorur nanostrukturat vertikale 3D”.

“Përndryshe, në të njëjtin universitet, në vitin 2013 Liridoni e kreu fakultetin, ndërsa në vitin 2016 fitoi titullin Master në Nanoscience”, kanë njoftuar familjarët e Liridonit, shkruan albinfo.ch